Info från Toastmadame

I veckan skickade vår toastmadame ut detta via mail:

Hej!

Så kul att ni vill komma på Anna och Jonas bröllop!

Nu har anmälningstiden gått ut och alla ni som har anmält att ni vill stanna kvar över natten får plats. För rum och frukost tar vi ut en avgift på 600 kr per person. Inbetalning sker till Anna Larsson, Swedbank, clr nr: 8480-6, kontonr: 944 860 701-1, eller via Swish till Jonas Olofsson på 070 – 971 58 29.

Som ni kanske redan förstått, så är det jag som kommer att vara toastmadame under bröllopet! Om ni vill hålla tal/sjunga en sång/göra ett spex eller något annat roligt och trevligt så kontakta mig – helst i god tid så jag hinner planera ordentligt inför den stora kvällen! Under middagen kommer det att finnas en dator som är ansluten till en projektor och högtalare, om ni vill använda det som stöd/hjälpmedel. Ni når mig genom ett mail till: toast@olofsson.me

Om ni har några bilder på Anna och Jonas får ni gärna skicka dessa till mig så att vi kan använda dess under festen!

Mer info hittar ni på hemsidan www.olofsson.me. Där finns nu även en önskelista. Några stycken har redan hört av sig till mig och ”berättat” hur de tänkt kring presenter, så om ni har några frågor om vad som är ”taget” eller liknande är det bara att höra av sig, så ska jag försöka svara så gott jag kan!

Ha det bra, så ses vi i april!